Miele Center Aarhus

Immer Besser • Én gang Miele, altid Miele
Vores bedst sælgende mærke.

Immer besser. Ja, Miele er virkelig i en liga for sig! Derfor er vi stolte af at have vores helt eget Miele Center. Her kan du se, opleve og sammenligne det størst mulige udvalg af produkter fra den tyske high-end hvidevarer producent.

Som Miele Center er vi specialiseret i Miele-produkterne. Derfor kan du være helt tryg – og ganske sikker på, at vores rådgivning matcher dine behov. Vi er altid opdaterede på alt det spændende og innovative, der sker i Mieles verden.

Med mere end 90 produkter har vi nok landets største udstilling af Mieles ovne, kogeplader, dampovne, emhætter, espressomaskiner, køle- og fryseskabe samt vinkøleskabe, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner.

Miele-produkterne sælges kun gennem vores Miele Center i vores fysiske butik på Nørregade. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 19 89 11, hvis du har spørgsmål. Du får med garanti én i røret, som er inde i tingene.

SE MIELE PRODUKTER FÅ ET MIELE TILBUD

Dr. Markus Miele

Det var selveste koncernchef, Dr. Markus Miele, der klippede snoren over og åbnede Miele Centeret i butikken tilbage i 2010. Det var hans første og eneste besøg i en dansk hvidevarer butik.

Markus Miele er oldebarn af koncernens grundlægger og altså fjerde generation i det stadig familieejede tyske hvidevarer koncern fra Gütersloh.

Miele er den førende udbyder af premium-husholdningsprodukter og en uafhængig familievirksomhed, der ønsker at være sin branches førende virksomhed inden for kvalitet og teknologi.

Carl Miele og Reinhard Zinkann grundlagde i 1899 Miele som en centrifugefabrik, der herefter udviklede sig til leverandør af forskellige produkter til landbruget med produktsegmenter såsom mejeriteknik, vaskemaskiner, tohjulede køretøjer og sågar biler. I dag fokuserer virksomheden på at være den førende virksomhed inden for branchen på områderne kvalitet og teknologi inden for husholdnings- og industriprodukter.

 

 

 

Miele | Kvalitet forud for sin tid | Immer Besser

 

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1