En specialforretning.
På mange måder.

Du mærker det fra det øjeblik, du træder indenfor:
Hér er du i gode hænder!

Hos Århus Hårde Hvidevarer er det dig, der er i centrum. Her handler det ikke om at sælge noget i en fart, men om at levere den rigtige service. Som selvstændig special forretning kan vi tillade os at gøre lidt ekstra ud af det, og derfor har vi haft glade kunder i over 40 år.

Den store, hvide verden

Det kan være svært at gennemskue, hvilke hvidevarer man skal vælge. Der findes et hav af produkter, og alle kæmper om din opmærksomhed. Du kan hurtigt komme til at føle dig vildledt – for hvem er den rigtige til at sige, om produktet er det rigtige eller ej?

Hos Århus Hårde Hvidevarer bruger vi ikke hurtige salgstaler. Vores grundige vejledning tager altid udgangspunkt i din situation – din hverdag, husstandens sammensætning, dit behov og dine præferencer. Derfor går du ikke galt i byen, når du handler dine hvidevarer hos os.

Vi kan stå inde for vores hvidevarer

Vores butik har altid ligget på Nørregade og altid været ejet af samme ejer. På god gammeldags købmandsmanér har vi med årene bredt os til lokalerne på modsatte gadehjørne.

Samlet set har vi i dag en 450 m2 stor udstilling, hvor du finder alt fra indbygningsovne og emhætter til køleskabe og vaskemaskiner. Vi har altid mere end 400 produkter i udstillingen og kun mærker, vi kan stå inde for.

 

 

Vi er her for dig

Hos os bliver du betjent af specialiserede hvidevare konsulenter, som har været hos os i 20-40 år. Med høj faglighed og ægte engagement står vi klar til at rådgive dig bedst muligt, også over telefonen.

Vi har egne montører, så også opstillingen hjemme hos dig bliver en god oplevelse. Vores eneste ønske er, at du får den bedst tænkelige løsning til dit behov og dit budget. I vores branche er det ganske nostalgisk.

 

Miele Center Aarhus

Immer Besser • Én gang Miele, altid Miele
Vores bedst sælgende mærke.

Immer besser. Ja, Miele er virkelig i en liga for sig!
Derfor er vi stolte af at have vores helt eget Miele Center.
Her kan du se, opleve og sammenligne det størst mulige udvalg af produkter fra den tyske producent.

Som Miele Center er vi specialiseret i Miele-produkterne. Derfor kan du være helt tryg – og ganske sikker på, at vores rådgivning matcher dine behov. Vi er altid opdaterede på alt det spændende og innovative, der sker i Mieles verden.

Med mere end 90 produkter har vi nok landets største udstilling af Mieles ovne, kogeplader, dampovne, emhætter, espressomaskiner, køle- og fryseskabe samt vinkøleskabe, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner.

 

 

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1